• img-book

Џулијан Асанж: Неавторизирана автобиографија

При потпишувањето со издавачот за оваа автобиографија, Џулијан напишал: „Се надевам дека оваа книга ќе биде еден од документите што ќе ги поврзува нашите генерации. Во ова особено лично дело ја објаснувам нашата глобална борба за создавање на нов однос меѓу луѓето и нивните влади.” Она што следува е неавторизирана прва верзија – дел мемоари, дел манифест – што ја исполнува неговата замисла. Таа е полна со страст, провокативна и самоуверена, – исто како и нејзиниот автор.

420 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Џулијан Асанж: Неавторизирана автобиографија”

Уште нема коментари за овој производ.