• img-book

Џорџ и тајниот клуч на Универзумот

Запознајте го Џорџ, едно обично момче. Но сето тоа ќе се смени со доаѓањето на неговите нови соседи.

Тие го поседуваат КОСМОС – таен, суперпаметен компјутер кој зборува и кој може да го однесе Џорџ  на вртоглаво патување низ вселената. Но, КОСМОС е во опасност и ако дојде во погрешни раце на Џорџ, а и на целиот свет, му се заканува голема опасност.

Ова е неверојатна приказна – лекција  исполнета со интересни илустрации осмислена и  напишана од Луси, ќерка на можеби најпаметниот човек на планетата, неверојатниот Стивен Хокинг.

600 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Џорџ и тајниот клуч на Универзумот”

Уште нема коментари за овој производ.