img-book

ISBN: 978-608-259-178-0

Џиновска продавница за фантазии

„Џиновска продавница на фантазии“ е книга која ја претставува детската фантазија, сосема поинаква од онаа на возрасните: безгранична, нелогична, разиграна, смешна, максимално креативна…

„Џиновска продавница на фантазии“ е втора детска книга на младата Бистра Георгиева, која, како и нејзината претходна сликовница Ото, Ото и Ото е продолжување на, како што се покажа, мошне успешната соработка со шпанската илустраторка Моника Каретеро.

890 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-178-0
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 48

“Џиновска продавница за фантазии”

Уште нема коментари за овој производ.