• img-book

Љубов голема колку Скопје

Една кутија закопана два метри под земја.

Едно старо писмо, медалјон и клуч.

Звучи интересно, зар не?

Откријте ја мистеријата обвиткана околу најљубовната скопска приказна што некогаш сте ја прочитале.

„Љубов голема колку Скопје“ е втора книга за деца и млади од Александра Тодоровиќ. Таа го прифати предизвикот да влезе во временската капсула и оттаму да им купи билети на сите кои сакаат да бидат дел од едно неверојатно патување. А Скопје е љубов и во себе крие многу љубови. Скопје е љубов заради луѓето во него. И секогаш сè е заради љубовта. Таа врзува, ослободува и крева. Затоа Александра Тодоровиќ, која добро го познава Скопје напиша едукативна и интерактивна книга која ќе го разбуди љубопитството на децата, но и суптилно ќе им подметне не само знаење и интерес за она што било, туку и љубов која ќе ги научи како да се грижат за околината и за луѓето во неа.

340 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Љубов голема колку Скопје”

Уште нема коментари за овој производ.