• img-book

Јас сум Миа: Дневник за девојчиња

Тинејџерка си? Или можеби наскоро ќе бидеш?

Тогаш нема шанси да не ти се случуваат возбудливи работи во животот!

Ако имаш многу другарки, другари, дечко, симпатија, проблеми, убави настани, милениче, желби, соништа… сѐ тоа вреди да се запише во овој ДНЕВНИК!

300 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Јас сум Миа: Дневник за девојчиња”

Уште нема коментари за овој производ.