• img-book

MKD

ISBN: 0000

Јас пред тебе

Љубовна приказна за новата генерација. Романтична приказна од која ќе ви се стопи срцето, но која ќе ви постави едно прашање: Што сè би направиле за љубовта на вашиот живот, знаејќи дека срцето ќе ви биде скршено?
Тие немаa ништо заедничко додека љубовта не им овозможи да изгубат сè…

450 ден

2 на залиха

Количина:
Клучен збор:
За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Култура
Година на издавање: 2016
Број на страници: 462

“Јас пред тебе”

Уште нема коментари за овој производ.