• img-book

Јас и ти: Како јас стана суперхерој

Дали си подготвен да станеш суперхерој? Ти веќе имаш супермоќи – на пример, ја имаш моќта да бидеш среќен! ЈАС ќе ти помогне да ја откриеш онака како што нему му помогна ТИ.

Запознај ги овие двајца суперхерои и придружи им се во нивната авантура. Тие не патуваат низ светот, но одат на едно многу потајно и поневеројатно место. Во срцето на едно дете. Сосем исто како твоето!

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Јас и ти: Како јас стана суперхерој”

Уште нема коментари за овој производ.