img-book

ISBN: 978-608-259-084-4

Ѕвездено дете

Ѕвездан е дете кое живее меѓу ѕвездите. А кога живееш меѓу ѕвездите, животот ти е исполнет со нив.

Ѕвездан е вистински мајстор за ѕвезди: ги поправа кога ќе престанат да светат, пловејќи меѓу нив со своето бротче. Исплашен од помислата некоја ѕвезда да не падне, Ѕвездан доаѓа до едно големо откритие… што понатаму ќе го одведе до нешто сосема, сосема неочекувано…

„Ѕвездено дете“ е нежна, ѕвездена приказна за желбите, стравовите, осаменоста и љубовта.

500 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-084-4
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 40

“Ѕвездено дете”

Уште нема коментари за овој производ.