• img-book

Што сум јас?

Нова друштвена игра со ултрамегаспецијални очила на кои се става картичка, па треба да се поставуваат многу креативни прашања за да се дојде до точниот одговор! Јееј! 🥳 Загарантирана забава како за децата, така и за возрасните! Јипи рипи!

590 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Што сум јас?”

Уште нема коментари за овој производ.