img-book

ISBN: 978-608-259-142-1

Што е тоа-добро, а што е тоа-лошо?

Што е тоа – добро?

Што е тоа – лошо?

Дете кое сапун сака,

Забите ги негува,

Тоа дете е многу умно,

ДОБРО постапува.

130 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-142-1
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 20

“Што е тоа-добро, а што е тоа-лошо?”

Уште нема коментари за овој производ.