• img-book

ЧОВЕК ШТО ПЛАЧЕ ОД СМЕЕЊЕ

Октав Паранго во 90-тите работи како копирајтер, во 2000 е моден агент, а во 2010 година открива нова професија…

Човек што плаче од смеење е заокружување на трилогијата на Октав Паранго за современите отуѓувања. Суров и смешен, циничен и искрен, со духовити забелешки за човековиот живот и актуелниот миг, овој роман изобилува со емоции и очајни исповеди. Користејќи го своето алтер его, Фредерик Бегбеде пишува памфлет против недостатоците на западното општество, особено во медиумите.

За жал, сѐ е точно во оваа смешна и очајна сатира!

400 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“ЧОВЕК ШТО ПЛАЧЕ ОД СМЕЕЊЕ”

Уште нема коментари за овој производ.