• img-book

Чарли и фабриката за чоколадо

„Јас, Вили Вонка, донесов одлука на пет деца − внимавајте добро, само на пет и на ниедно повеќе − да им дозволам годинава да ја посетат мојата фабрика. На овие пет среќници водич низ фабриката ќе им бидам лично јас и ќе им биде дозволено да ги видат сите тајни и одблиску да ја запознаат магијата на мојата фабрика.“

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Чарли и фабриката за чоколадо”

Уште нема коментари за овој производ.