img-book

ISBN: 978-608-259-152-0

Хотел за кучиња

Енди обожава кучиња!

Па, така, кога една преслатка бездомна кучка ќе се појави на прагот, Енди сака да ја спаси – но не смее да ја донесе дома. Со помош на Брус, нејзиниот брат, ја спасуваат кучката и малечките кученца што ќе ги роди и ги сместуваат во една напуштена куќа во близината.

Но, потоа доаѓа и Ред Ровер, еден раскошен ирски сетер кој е матретиран од својот сопственик. А тој не е последен, по него доаѓаат и други..

Енди е воодушевена – па таа сега има свој хотел за кучиња!

Но, дали таа и Брус ќе можат докрај да ја дочуваат тајната за хотелот или, пак, ќе мораат да се доверат некому?

290 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-152-0
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 200

“Хотел за кучиња”

Уште нема коментари за овој производ.