• img-book

Хари биографија

Принцот Хари можеби е едно од најпрепознатливите лица

во светот денес и често е во фокусот на медиумите −

понекогаш кралското семејство негодува поради тоа.

Досега во неговиотгоредолу краток живот тој има видено

и направено повеќе различни фасцинантни и

необични нешта −од основањето на негови лични

хуманитарни организации, па сè до воената служба

на боиштата во Авганистан и неговата прва кралска

соло-турнеја. Колку и да бил привилегиран и заштитен,

принцот Хари го има искусено животот.

„Хари − биографија“ се обидува во целост да ја документира

вистинската приказна зад славниот, а понекогаш можеби

и контроверзен, принц.

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Хари биографија”

Уште нема коментари за овој производ.