• img-book


ISBN: 978-608-208-444-2

Фудбал

Оваа уникатна енциклопедија нуди информации за еден од најпопуларните спортови во светот. Дава информации за потеклото, правилата и луѓето што се истакнале во оваа игра.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-444-2
Издавач: Топер
Година на издавање: 2015
Број на страници: 32

“Фудбал”

Уште нема коментари за овој производ.