• img-book

УЧИМЕ ЗА ЧОВЕЧКОТО ТЕЛО

Во оваа книга ќе дознаеме повеќе за човечкото тело – кое, верувале или не, е посложено од секој компјутер – или робот, како Р1. Тоа е чудесно и може да прави неверојатни нешта!

350 ден

Моментално недостапна

За книгата

“УЧИМЕ ЗА ЧОВЕЧКОТО ТЕЛО”

Уште нема коментари за овој производ.