• img-book

Урнебесна хемија

Ако одлучивте да ја прочитате оваа книга мислејќи дека од неа ќе дознаете нешто повеќе за производството на хемиски моливи, за хемиското чистење облека или за видовите детергенти за дезинфекција на површината во кујните и во бањите, за средствата чија употреба им е строго забранета на спортистите, за препаратите за уништување комарци и други инсекти, за хемиските производи за нега на украсните или индустриските растенија…

хммм… ГРЕШИТЕ, но –

ОДЛИЧНО!

ИСКУСТВАТА НА ХЕМИЧАРИТЕ И НА ДРУГИТЕ НАУЧНИЦИ
ПОКАЖУВААТ ДЕКА ЖИВОТОТ ИМ Е МНОГУ ПОИНТЕРЕСЕН
НА ОНИЕ ШТО ЧИТААТ И МИСЛАТ ОТКОЛКУ НА ОНИЕ
ШТО НЕ ЧИТААТ И НЕ МИСЛАТ!

300 ден

1 на залиха

За книгата

“Урнебесна хемија”

Уште нема коментари за овој производ.