• img-book

Category:

УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО

Вашиот успех  најмногу зависи од способноста што ја имате за управување со времето. Едноставно е: колку подобро го користите времето толку повеќе ќе постигнете!Овој концизен водич открива 21 докажани техники за управување со времето, кои можете да ги употребите веднаш за да добиете барем два продуктивни часа на ден.Проучувајќи ги стратегиите што експертот Брајан Трејси ги идентификува како најефикасни и самиот ги употребува, оваа корисна книга ќе ви открие како можете:

• Да ги контролирате состаноците, имејловите, телефонските повици и безбројните прекини во работата

• Да го распределите времето на врвни приоритети

• Да работите на слични задачи за да го задржите фокусот

• Да го надминете одложувањето

• Да одредите кои работи може да ги заврши некој друг

• Да работите наназад од иднината, со цел да се осигурате дека сте ги исполниле целите

Исполнета со мудроста на Брајан Трејси и лесна за примена, оваа книга ќе ви помогне да постигнете повеќеза помалку време и со многу помал стрес.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“УПРАВУВАЊЕ СО ВРЕМЕТО”

Уште нема коментари за овој производ.