• img-book

Умешноста да ја креирате вашата реалност – Водич за свесни креатори

„Драги свесни креатори!

Во вашите раце се наоѓа Водич за креирање на реалноста во 7 најважни сегменти во животот:

Љубов

Здравје

Пари

Успех

Работа

Семејни односи

Пријателство

Мојата намера беше да го креирам овој Водич со конкретни методи за креирање во горенаведените животни сегменти затоа што сум свесна дека сите можеме да бидеме брилијантни во сите овие сегменти од животот.

Уверувањето дека не можеме да имаме сè и да бидеме успешни во сите животни сегменти не е ништо друго освен – само уверување.

Сме дошле на овој свет за да се присетиме кои сме и да ја играме оваа прекрасна игра наречена живот.“

Ана Бучевиќ

450 ден

1 на залиха

За книгата

“Умешноста да ја креирате вашата реалност – Водич за свесни креатори”

Уште нема коментари за овој производ.