• img-book

Category:

УЛИЦА ДИШИ ДЛАБОКО

Пријателе мој,

Во оваа книга ќе најдеш стихови кои навистина успеале да опстанат во ова време во кое инвазијата од кичот и шундот достигна кулминација.

Ќе најдеш „хитови“ кои публиката и денес ги пее наизуст на моите концерти, но ќе најдеш и за тебе наполно непознати текстови кои се нашле тука само затоа што ми се мене посебно драги.

На крајот ќе најдеш и некои стихови кои јас нескромно ги сместувам во графата – „поезија“. Е па, пријателе мој, читај… и диши длабоко.

299 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“УЛИЦА ДИШИ ДЛАБОКО”

Уште нема коментари за овој производ.