• img-book

Трите мали прасиња

Прекрасна приказна, проследена со фантастични илустрации. Со помош на звучниот модул вашето дете може да го слушне текстот од сликовницата, страница по страница, на македонски и на англиски јазик. Забава за сите дечиња, но и одлично за почетно учење на англискиот јазик!

550 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Трите мали прасиња”

Уште нема коментари за овој производ.