• img-book

Тошо Малерот: монологија

Види батка, животот се состои од односи, а видот на односите зависи од стадиумот на поединечниот однос во однос на тоа дали станува збор за обичен однос, коректен или некоректен однос, а градењето односи во однос на нивното доградување се однесува на поединечниот однос во однос на меѓусебното однесување!

Секој личен однос зависи од меѓусебниот сооднос, и може да се однесува на другарски однос воопшто, или на интимен однос, посебно!

500 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Тошо Малерот: монологија”

Уште нема коментари за овој производ.