• img-book

Тото мачката-нинџа и неверојатната кражба на сирењето

Еј, здраво!

Неверојатната мачка-нинџа Тото се врати, и тоа уште покул од претходно!

Се случи нешто катастрофално: сето сирење од целиот свет исчезна. Некој го украл.

Придружете им се на Тото, нејзиниот брат Сивко и заедничкиот пријател Мачколик на нивната тајна спасувачка мисија. На Тото ќе ù требаат сите нинџа-вештини за да го совлада тој безмилосен крзнен крадец на сирењето…

350 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Тото мачката-нинџа и неверојатната кражба на сирењето”

Уште нема коментари за овој производ.