• img-book


ISBN: 978-608-208-469-5

Торнада

Нов наслов во серијата енциклопедии. Се што ве интересира за оваа чудесна појава придружено со фотограшии и илустрации.

150 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-208-469-5
Издавач: Топер
Година на издавање: 2016
Број на страници: 32

“Торнада”

Уште нема коментари за овој производ.