• img-book

Тесла – пронаоѓач на модерната доба

Прекрасно и прецизно напишана биографија на еден од најважните визионери на модерната доба, кој прв стапнал на територијата на технологијата на безжичната комуникација, а неговото наследство помогнало да се воспостави рамката за дигиталното време во кое живееме.

399 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Тесла – пронаоѓач на модерната доба”

Уште нема коментари за овој производ.