• img-book

Categories: ,

ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО

ТАЈНИТЕ НА ПРОДАВАЊЕТО ШТО ГИ УПОТРЕБУВААТ ЕКСПЕРТИТЕ И ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ. Постигнете брзи резултати со овој брз и лесен водич низ основите на продавањето. Во оваа книга ќе откриете како: да го презентирате својот производ за да одговара на потребите на вашиот клиент да го користите говорот на телото за да воспоставите блиски односи да преговарате и да склучите зделка да направите вашите клиенти да се враќаат кај вас да создадете одлични нови деловни односи.

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“ТАЈНИ НА ПРОДАВАЊЕТО”

Уште нема коментари за овој производ.