• img-book

Categories: ,

ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО

ТАЈНИТЕ НА ЛИДЕРСТВОТО ШТО ГИ УПОТРЕБУВААТ ЕКСПЕРТИТЕ И ВРВНИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ.Постигнете брзи резултати со овој едноставен водич низ основите на лидерствотоВо оваа книга ќе откриете како:да развиете сопствен лидерски стилда ги идентификувате стратешките цели во вашата организацијада мотивирате и менаџирате тимови од различна големинада изградите култура на резултати и одговорностда водите во услови на криза

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“ТАЈНИ НА ЛИДЕРСТВОТО”

Уште нема коментари за овој производ.