• img-book
  Surova ljubov

  Колин Хувер


ISBN: 978-608-260-029-1
Category:

Сурова љубов

од: Колин Хувер
4 од 5 од 4 оцени на читатели
4 оцени од читатели

Кога Тејт Колинс го запознава пилотот Мајлс Арчер, знае дека тоа не е љубов на прв поглед. Тие не можат да се однесуваат дури ни како пријатели. Единственото заедничко нешто им е непобитната взаемна привлечност. И кога ги отвораат картите, сфаќаат дека тоа им одговара на двајцата. Тој не сака љубов, таа нема време за љубов, па им останува само сексот. И нивниот договор може да е незамисливо едноставен ако Тејт успее да се држи до единствените две правила што Мајлс ги има за неа.

Никогаш не поставувај прашања за минатото.
Не очекувај иднина.

Двајцата се убедени дека можат да се носат со овој договор, но речиси веднаш сфаќаат дека не можат.

Се кршат ветувања. Се кршат правила. Се кршат срца…
Љубовта станува сурова.

400 ден

Количина:
Запознајте се со авторот
avatar-author
- Colleen Hoover - 1979
Колин Хувер е бр.1 најпродаван автор според Њујорк тајмс и воедно авторка на единаесет романи и пет новели. Хувер главно пишува книги кои спаѓаат во категорија книги за млади, а својата прва книга „Само пријатели“ ја објави во јануари 2012 година.
Книги од Колин Хувер
Surova ljubov
Купи
Верити
Купи
Site tvoi sovrsenosti.cdr
Купи
7
Купи
89
Купи
49
Купи
47
Купи
21
Купи
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-260-029-1
Издавач: Издавачка куќа Сакам Книги
Година на издавање: 2019
Број на страници: 340

 1. :

  5 out of 5

  Одлична книга, препорачувам.

 2. :

  1 out of 5

  Многу досадна,на моменти потсетува на 50 Нијанси сиво,ништо посебно.
  Не ми се допадна.
  Предвидлива и монотона.

 3. :

  5 out of 5

  Mnogu ubava kniga,edna od omilenite na Kolin.

 4. :

  5 out of 5

  Топ книга.