• img-book

Суперхерои 3Д

Серија боенки со изненадување! Погледни ги илустрациите со 3Д очилата, па обиди се да создадеш своја верзија со помош на боички. Оваа книга им овозможува на децата да уживаат во интересни активности покрај фантастичните визуелни 3Д ефекти!

95 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Суперхерои 3Д”

Уште нема коментари за овој производ.