• img-book

Стела, Сани и јас

Ти се случило ли некогаш за бараш нешто што не знаеш како изледа?

Замисли си дека ти, Стела и Сани треба да го барате изгубеното суштество.

Тоа е заталкано некаде во оваа сликовница.

Еве ти мала помош: се плаши од светлината.

Значи, тргнувај накај сè што свети!

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Стела, Сани и јас”

Уште нема коментари за овој производ.