• img-book

Стела, Сани и фамилијата Фламингоси

Шшш!

Некој доаѓа во кампот на Стела и Сани.Кој би можел да биде?

Тоа е мрзливата фамилија Фламингоси! Никој не би рекол дека од членовите на ова ново

друштво може толку многу да се научи.

И сè одеше супер, сè  додека не се успа Месечината.

Ќе се сети ли некој да ја разбуди?

250 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Стела, Сани и фамилијата Фламингоси”

Уште нема коментари за овој производ.