• img-book

Category:

Срчки

„Срчки“ е книга поезија на Бранислав Николов, издадена под уметничкото име Пијан Славеј. Николов е перформер, автор и пејач во групата „Фолтин“. Дизајнот на корицата е дело на Методи Златанов.

200 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Срчки”

Уште нема коментари за овој производ.