• img-book

Сонцето и Кралицата на темнината

Сонцето е осамено и тажно. Наконтените и занесени ѕвездички му се потсмеваат бидејќи не е како нив. Но, еден убав ден ќе ја сретне својата посебна другарка – планетата Земја. Колку е убаво да се има вистинско другарче!

И можеби сѐ ќе беше добро ако не се појавеше Кралицата – љубителка на мракот.

Ох, ќе успее ли Сонцето да ја врати светлината?

Најмили деца, придружете му се и откријте ги своите супермоќи како што Сонцето ги открива своите.

И што е најважно – бидете свои и сјајни како него!

200 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Сонцето и Кралицата на темнината”

Уште нема коментари за овој производ.