• img-book

Слава Му на Бога за сè

Св. Јован Златоуст
Избрани беседи, мисли и поуки

Кога ќе слушнете за постот, не плашете се од него како од страшен војвода: тој не е страшен за нас, туку за лошите духови…

Само едно е штетно – гревот.
Макар и целата вселена да се труди да ти наштети, ако сам не си наштетиш, нема да претрпиш никаква штета.

250 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Слава Му на Бога за сè”

Уште нема коментари за овој производ.