• img-book


ISBN: 0000

Скриени богатства

Еден од најпродаваните автори на Њујорк тајмс Нора Робертс во својата книга СКРИЕНИ БОГАТСТВА ни открива интригантна приказна во светот на продавачите на антиквитети, каде една независна жена ја открива цената на својот живот и шемите на еден опседнат убиец …

500 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 0000
Издавач: Култура
Година на издавање: 2017
Број на страници:

“Скриени богатства”

Уште нема коментари за овој производ.