• img-book

Скоро парижанка

Девојка во бајковита љубовна врска со Париз, живее совршено уреден живот во нејзиниот стан на Гар ду Нор, со прекрасна работа и со многу кафе.

Сепак, едно истурено кафе, една загубена работа и една мала поплава подоцна, и се чини дека Париз не е секогаш најдобрата идеја – особено што секоја пригода ја користи да се подбива со хероината. И подметнува комплицирани врски, еден случаен татковски расположен лик и една незамислива симпатија кон човек што дотогаш не го ни забележувала… одличен рецепт за активирање на еден куп мали проблеми.

„Обожавам да читам книги чиишто ликови сакаш да ги запознаеш и во реалноста. Ликови за кои знаеш дека ако вистински постојат – животот никогаш нема да биде

досаден.“

„Оригинално париско четиво!“

„Забавно, смело, искрено и со вкус.“

„Би било одлично сценарио за романтична комедија како на Вуди Ален.“

300 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Скоро парижанка”

Уште нема коментари за овој производ.