img-book

ISBN: 978-608-259-143-8

Сказна за глупавото глувченце

                                      Глупавото глувче мало

                                      Вели уште незаспано:

                                     – Неубав е гласот твој,

                                        И многу е силен тој!

130 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-259-143-8
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2018
Број на страници: 21

“Сказна за глупавото глувченце”

Уште нема коментари за овој производ.