img-book

Сијаличка за читање (во разни пастелни бои)

Мала, практична сијаличка за читање со штипка и на зглоб за полесно, побезбедно чување кога не се употребува. Сијаличките се во различни пастелни бои и се испраќаат рандом, но можете да ја напишете саканата боја во забелешка при нарачката, па доколку ја има на залиха, ќе ви биде испратена во таа боја. Ако моментално ја нема на залиха таа боја, ќе биде испратена по наш избор.

130 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Сијаличка за читање (во разни пастелни бои)”

Уште нема коментари за овој производ.