img-book

Синџирче READ

Уникатно синџирче за љубители на книги со натпис Read. Совршено за подарок.

Изработено од легура на цинк и стакло. Боја идентична како на сликата.

180 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Синџирче READ”

Уште нема коментари за овој производ.