• img-book

Се што сакам за Божиќ

За Божиќ се случуваат чуда, ама не и за Ник. Тој ја изгуби работата како добро платен лондонски корпоративен адвокат, картичката му е речиси испразнета, а неговата девојка веднаш го напушти. Му останува само да се самосожалува во апартманот што го дели со својот најдобар пријател и колега кој подобро се снаоѓа во животот.

Ник бара работа – каква и да е! Без волја прифаќа привремено да работи како Дедо Мраз во локалниот трговски центар. И така ќе го сретне четиригодишниот Алфи. Се што Алфи сака за Божиќ е Сара, неговата мајка, да биде повторно среќна. Трогнат од несебичната желба на детето, Ник ќе се сети на една многу добра идеја. Тој ќе ѝ организира состанок на Сара, што можеби ќе донесе голем пресврт во неговиот живот…

430 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Се што сакам за Божиќ”

Уште нема коментари за овој производ.