• img-book

Categories: ,

Се што би сакал да знаев порано

Во секој од нас постои дел што никогаш не расте – детето кое некогаш сме биле. Ова внатрешно дете нè учи да сонуваме големи соништа, ја буди радоста во нас, но знае да донесе и солзи и грижи.

Ова е книга за сите верувања што ги има детето во нас и како тие ја обликуваат личноста која сме денес. Но во одреден момент од нашите животи сите ние треба да ги преиспитаме овие верувања и мисли и да видиме дали сè уште ни одговараат како возрасни. Дали нè прават среќни или се преголем товар?

Оваа книга е за тој момент кога треба да одлучиме што треба да задржиме, а што да оставиме зад себе додека одиме напред во животот.

299 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Се што би сакал да знаев порано”

Уште нема коментари за овој производ.