• img-book

Сечи-лепи 2

Во овој комплет ќе пронајдете листови со делови за сечење и лепење, со кои вашето дете ќе може да создаде различни форми.

Со усовршување на вештината за користење ножички, се подобруваат фините моторни вештини на детето, а се зголемува и неговата креативност.

Забавувајте се и креирајте заедно!

250 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“Сечи-лепи 2”

Уште нема коментари за овој производ.