• img-book

Сенки ДВД

“Понекогаш мртвите зборуваат погласно од живите.”

Д-р Лазар Перков е млад и згоден, има убава жена, прекрасно синче, голема куќа и добра работа. Сė му е како што треба – ама сепак нешто фали. Кога ќе доживее катастрофална сообраќајка и ќе биде мистериозно спасен од сигурна смрт, неговиот живот почнува да се менува…

Режија и сценарио: Милчо Манчевски
Улоги: Борче Начев, Весна Станојевска, Сабина Ајрула – Тозија, Салаетин Билал, Ратка Радмановиќ, Филарета Атанасова, Диме Илиев и Владимир Јачев

350 ден

Моментално недостапна

За книгата

“Сенки ДВД”

Уште нема коментари за овој производ.