• img-book

СЕНИШНАТА ШУМА

Главниот јунак во оваа книга е Самјуел Блинк, но тој сѐ уште не го знае тоа. Засега седи во семејниот автомобил заедно со сестра си Марта и се нервира од нејзиното пеење… сѐ додека не го здогледа огромниот трупец што паѓа од еден камион и засекогаш им го менува животот.

450 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата

“СЕНИШНАТА ШУМА”

Уште нема коментари за овој производ.