img-book

ISBN: 978-608-66245-2-1

Светот на Биби од А до Ш

„Светот на Биби од А до Ш“ е првото печатено издание од „Светот на Биби“. Оваа исклучителна сликовница е полна со едукативни содржини, а ги користи интересите на Биби за да се доближи до сите дечиња на оваа возраст. Таа сака да раскаже некои работи за светот околу себе, за својата куќа, за својот град, за нејзиното најдобро другарче и за омилените нешта. А додека таа раскажува за себе, патем дечињата ја учат азбуката, читаат повеќе зборови, пишуваат букви, се дружат и се смеат. Јеееј!

490 ден

2 на залиха

Количина:
За книгата
Детали

ISBN: 978-608-66245-2-1
Издавач: Бибиленд
Година на издавање: 2018
Број на страници: 32

“Светот на Биби од А до Ш”

Уште нема коментари за овој производ.