img-book

ISBN: 9786082300184

Светецот, сурферот и директорот

На страниците на оваа извонредна книга ќе откриете практични, а сепак моќни методи за пресоздавање на вашиот живот и одново поврзување со своето најдобро јас. Напишана како интересна и искрена приказна, СВЕТЕЦОТ, СУРФЕРОТ И ДИРЕКТОРОТ ви дава моќен спој на длабока мудрост и практични животни лекции што ќе ви помогнат да ја откриете својата судбина, да ја живеете највисоката вистина како човечко суштество, и да ја најдете постојаната среќа што ја барате.

Во овој револуционерен водич за живеење на својот живот на најавтентично ниво, ќе научите:
– како да ги разбудите вистинските дарби и силно да заблескате во светот
– како да ги претворите стравовите во слобода и раните во мудрост
– лекции што ќе ви помогнат да го усовршите умот, да го отворите срцето, и да го негувате духот
– едноставни методи за прекрасни врски исполнети со вистинска љубов
– начини за повторно воведување на авантурата, мистеријата и забавата во животот
– техники како да станете ѕвезда во кариерата и да привлечете богатство

380 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 9786082300184
Издавач: ТРИ
Година на издавање: 2011
Број на страници: 248

“Светецот, сурферот и директорот”

Уште нема коментари за овој производ.