• img-book

Сани и Стела и еден чорап со бела боја

Каде се изгуби чорапот со боја бела?

Што е мокро, а што е суво?

Помогнете им на Сани и Стела во нивниот двор да го пронајдат чорапот учејќи за боите, формите и спротивното значење на зборовите.

200 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Сани и Стела и еден чорап со бела боја”

Уште нема коментари за овој производ.