img-book

ISBN: 978-608-247-820-3

Сакам-нејќам

Еднаш, деца, си беа две братчиња близначиња.

Едното го викаа Гоце, а другото… Што мислите, како?

Него го викаа – Нејќам.

А зошто и како дојде до тоа… ќе прочитате во оваа книга!

190 ден

Моментално недостапна

За книгата
Детали

ISBN: 978-608-247-820-3
Издавач: Арс Ламина
Година на издавање: 2017
Број на страници: 36

“Сакам-нејќам”

Уште нема коментари за овој производ.