• img-book

Сакам дома!

И така падна одлуката. Во истиов миг поаѓа во потрага по нови родители. Само уште да смисли каде да ги најде. Во соседството? Во некоја соседна држава? Во Европа? Африка? Австралија? На Северниот Пол? Во огласите? На „Фејсбук“? Стоп! Ништо од сето ова. За едно толку симпатично и умно момче, каков што е Никола, родителите можат да се најдат само на некоја друга планета.

Деца, појдете со Никола во потрага по совршените родители. Ве очекуваат комични, всушност, космички авантури, преполни со мали чуда, џиновски солзи, смешни зборови и опасни игри.

Предупредување:

– Кај искусните читатели може да се јави желба книгата да се прочита уште еднаш.

– Кај читателите-почетници можна е појава на самостојно читање.

– Што ќе се случи со оние што не знаат да читаат не вреди да се пишува, затоа што нема да можат да прочитаат.

275 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“Сакам дома!”

Уште нема коментари за овој производ.