• img-book

РОБОТЧЕТО Р1

Што е тоа? Дали навистина Боби направи роботче!? Јипирипи! Со помош на Зина, Зази и Биби, роботчето Р1 оживува и почнува да прави неверојатни работи. Тоа не само што ја претвори гаражата на Боби во суперопремена лабораторија, туку отвара и – портал! Портал што ќе ги однесе Биби, Боби. Зази и Зина… Каде? Ќе прочитате во оваа книга…

200 ден

1 на залиха

Количина:
За книгата

“РОБОТЧЕТО Р1”

Уште нема коментари за овој производ.